Șase pași pentru a transforma dorințele în BANI și AUR.

Metoda prin care dorința de îmbogîțire poate fi transformată în echivalentul ei financiar constă în urmarea exactă a celor șase pași de mai jos:
  1. Stabiliți mental, cu exactitate, suma pe care doriți să o acumulați. (Nu este suficient să spuneți, pur și simplu, ,,vreu mulți bani,, Definiți clar suma. există și un motiv psihologic pentru care terbuie făcută această definire.)
  2. Stabiliți exact ceea ce intenționați să dați la schimb pentru bani pe care îi doriți. (Nu poți primi un lucru fără a renunța la ceva)
  3. Stabiliți o dată exactă la care doriți să intrați în posesia banilor.
  4. Întocmiți un plan pentru a vă îndeplini dorința și puneți-l imediat în aplicare.
  5. Scrieți o declarație clară și concisă referitoare la suma de bani pe care intenționați să o strîngeți, menționînd și data-limită, stabiliți ce intenționați să dați în schimbul banilor și descrieți clar modalitatea prin care doriți să îi acumulați.
  6. Citiți declarația cu voce tare, de două ori pe zi, o dată înainte de a merge la culcare și o dată dimineața, după ce vă treziți. În timp ce citiți imaginați-vă, simțiți-vă și precepeți-vă ca și cum ați fi deja în posesia banilor.

 

Este important să urmăriți instrucțiunile descrise în cei șase pași. Este deosebit de important să observați și să urmăriți întocmai instrucțiunile prezentate în cele șase paragrafe. Puteți să vă plîngeți că vă este imposibil să vă vedeți în posesia banilor înainte de ai avea realmente.

Aici vine în ajutorul Dumneavoastră dorința arzătoare. Dacă dorința Dumneavoastră de bani capătă intensitatea unei obsesii, nu veți avea nici o problemă în a vă convinge că îi veți obține. Scopul este să vă doriți bani și să deveniți atît de determinați să îi aveți, încît să fiți convins că acest lucru va deveni realitate.

Articol inspirat din cartea: De la idei la Bani de Napoleon Hill

Scrie-ne: info@smartstudio.md

“Strategii inteligente pentru afaceri prospere” Smart Studio – marketing &PR solutions!

 

navigate_before