Ce este SOCIAL MEDIA !

ball-142738_640Ne aflam intr o perioda in care marea majoritete a lucrurilor le putem gasi pe internet. Indiferent de ce avem nevoie totul putem gasi in internet fie ca o stire ori cautam un produs ori dorim sa aflam alte lucruri interesante toate le gasim putem gasi in internet. Asadar auzim tot mai des ca Social Media ne poate ajuta mai usor sa gasim ceea de ce avem nevoe dar ne poate ajuta sa promovam un produs/serviciu si nu numai haideti sa vedem ce e Social Media ?

Si totusi toti vorbesc despre Social Media, despre cum aceasta poate imbunatati comunicarea cu clientii?

Social Media are rolul foarte important in procesul de a mentine o legatura stransa si credibila cu publicul tau, de a comunica cele mai noi informatii, de a face publicului cunostinta cu cele mai noi produse, oferte pe care le prestezi. La fel social media te poate ajuta sa identifici publicul tau tinta in comunitatea virtual astfel vei putea sa faci schimb de informatii .

Prin intermediul Social Media poti fi mai aproape de prieteni, client, consumatori, si in acelasi timp Social Media iti ofera posibilitatea sa devii mai cunoscut ori mai bine spus Social Media este o modalitate de a-i face pe prieteni, client, consumatori sa se simta parte din „viata ta”.

Social Media nu inseamna doar Facebook, ci si Pinterest Instagram, Twitter, forumuri, , ci totalitatea site-urilor prin intermediul carora poti interactiona cu ceilalti.

Social Media are o multime de avantaje deoarece aceasta iti ofera o posibilitatea de a masura efectul comunicarii prin tot felul de statistici care sunt oferite chiar de retelele de socializare. Este avantajos si din punctual de vedere usability deoarece aici poti intervene sterge ori modifica un continut in timp ce intr un ziar odata publicat nu mai poti face nimic.

navigate_before